Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 53 şüpheliye işlem uygulanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede, 5-12 Mayıs 2025 tarihleri arasında kent genelinde çalışma yapıldı. Ekiplerin 42 olaya müdahale ettiği çalışmalar sonucunda 53 şüpheliye işlem yapılırken, 3 şahıs tutuklandı ve 50 şahıs serbest bırakıldı. Ayrıca, 21,21 gram metamfetamin, 82 adet sentetik ecza, 40,64 gram esrar, 3 adet ecstasy hap, 541,22 gram bonzai, 4 adet hassas terazi ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatının ele geçirildiği belirtildi.
Uyuşturucu operasyonlarında 53 şüpheliye işlem yapıldı
Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 53 şüpheliye işlem uygulanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.
Yayınlanma :
12.05.2025 13:31
Güncelleme :
12.05.2025 13:31


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: