Aksaray'da trafik jandarması ekipleri ilçe, belde ve köy yollarında öğrencilere ve sürücülere yönelik "Yaya önceliği" eğitimi düzenledi. Uygulamalı olarak yapılan denetimde öğrenciler ve sürücüler bilgilendirildi. Yaşanan trafik kazalarının, can ve mal kayıplarının önlenmesi, trafik bilincinin artırılması amaçlı çeşitli faaliyetler yapan İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik jandarmaları ilçe, belde ve köy yollarında öğrencilere ve sürücülere yönelik "Yaya önceliği" eğitimi verdi. Özellikle okulların bulunduğu bölgelerdeki yaya geçitlerinde öğrencilerle birlikte denetim yapan jandarma ekipleri, yaya geçidinde sürücülere ve öğrencilere yaya önceliği hakkında bilgiler verdi. Sürücülerinde bilgilendirildiği eğitimde öğrencilere trafik jandarmaları tarafından boyama kitabı hediye edildi.
EĞİTİM
14 Aralık 2022 - 11:57
Güncelleme: 14 Aralık 2022 - 11:57
Trafik jandarmasından yaya ve sürücülere "Yaya önceliği" eğitimi
EĞİTİM
14 Aralık 2022 - 11:57
Güncelleme: 14 Aralık 2022 - 11:57
Aksaray'da trafik jandarması ekipleri ilçe, belde ve köy yollarında öğrencilere ve sürücülere yönelik "Yaya önceliği" eğitimi düzenledi.
EDİTÖR

2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir