TBMM'de 15 Temmuz anması
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet TBMM'de bulunan15 Temmuz Şehitler Anıtı'na karanfil bıraktı.
Yayınlanma :
15.07.2024 23:28
Güncelleme :
15.07.2024 23:28


TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve çok sayıda milletvekili TBMM'de bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na karanfil bıraktı.
Kurtulmuş ve beraberindeki heyet daha sonra FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında bombaladığı noktaya karanfil bıraktı.
Heyet daha sonra TBMM'nin Şeref Holü'nden sonra 15 Temmuz şehitlerini anmak için kurulan 'Milletin Zaferi - Elimin Emeği Gözümün Nuru Sergisi'ni ziyaret etti.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: