Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 27 Nisan'da gerçekleşecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS 2025) ertelenmeyeceğini açıkladı. 23 Nisan'da merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan bir deprem meydana gelmişti. Yaşanan gelişmeler sonrasında kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla MEB tarafından bir açıklama yapıldı. MEB'in açıklamasında, İOKBS 2025 sınavının ertelenmeyeceği ve belirlenen tarih olan 27 Nisan'da gerçekleşeceği ifade edildi.
MEB açıkladı: İOKBS 2025 planlanan tarihte gerçekleşecek
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 27 Nisan'da gerçekleşecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS 2025) ertelenmeyeceğini açıkladı.
Yayınlanma :
24.04.2025 18:33
Güncelleme :
24.04.2025 18:34


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: