Konya'da Selçuklu BİLSEM öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Kudüs ve Gazze temalı "Diken ve Karanfil" adlı resim sergisi açıldı. Taş Bina Kültür Sanat'ta düzenlenen sergide 2. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilerin yaptığı 35 resim sergilendi. Sergide konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Keşke çocuklarımız bunları çizmeselerdi, bunlara şahit olmasalardı, kafalarında bunlarla ilgili kompozisyon hiç oluşmasaydı" dedi. Serginin açılışı Başkan Mustafa Kavuş ve protokol tarafından yapıldı. Açılışın ardından Başkan Kavuş, Selçuklu BİLSEM Müdürü Mehmet Ali Gürel ve öğretmenlerle sergiyi gezdi. Program öğrencilerin gösterisi ve "Gazze'deki güncel durum ve insan hakları" konulu söyleşi ile sona erdi.
Konya'da Kudüs ve Gazze temalı resim sergisi
Konya'da Selçuklu BİLSEM öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Kudüs ve Gazze temalı "Diken ve Karanfil" adlı resim sergisi açıldı.
Yayınlanma :
28.04.2025 18:40
Güncelleme :
28.04.2025 18:40


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: