Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda 4 bin 512 şahıs ile bin 408 araç sorgulandı, aranan 16 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri ile Yunus Timleri, Güven Timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personellerince toplam 47 ekip ve 125 personelle çalışma yapıldı. Yapılan 38 şok uygulamada; 4 bin 512 şahıs, bin 408 oto sorgusu yapıldı, 288 Park/Bahçe ve 51 ticari taksi kontrol edildi. Kontrollerde; 16 aranan şahıs yakalandı, 10 şahıs hakkında toplam 46,1 gram narkotik madde bulundurmaktan adli işlem başlatıldı, 5 yoklama kaçağı şahsa işlem yapıldı, 2 adet çekme belgeli araç ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.
Kayseri'de şok uygulamalar devam ediyor
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda 4 bin 512 şahıs ile bin 408 araç sorgulandı, aranan 16 kişi yakalandı.
Yayınlanma :
19.12.2024 16:27
Güncelleme :
19.12.2024 16:27


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: