Konya'nın Kulu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü. Meydan savaşını andıran çok sayıda kişinin karıştığı sopalı, demirli, bıçaklı ve taşlı kavgada 12 kişi yaralandı. Olay, öğle saatlerinde çarşı merkezi Kültür Merkezi yanı cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki ayrı grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma sonrası kavga çıktı. Sopa, demir, bıçak ve taş kullanılan kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü. Kimisinin kaçıp kimisinin kovaladığı meydan savaşını andıran kavgada, zaman zaman yere düşenler oldu. Yere düşenlerin de dayak yediği kavgada, elinde bıçak olan kişiler de dikkat çekti. Çevreden vatandaşların cep telefonuyla görüntülediği kavga dakikalarca sürdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada 12 kişinin yaralandığı belirtilirken, kavganın taraflarından bir grup Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne, diğer grup ise Ömeranlı Mahallesindeki hastaneye kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alınırken, tedavilerinin ardından polis merkezine getirilecekleri belirtildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Kavga meydan savaşına döndü
Konya'nın Kulu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü. Meydan savaşını andıran çok sayıda kişinin karıştığı sopalı, demirli, bıçaklı ve taşlı kavgada 12 kişi yaralandı.
Yayınlanma :
20.03.2025 19:49
Güncelleme :
20.03.2025 19:49


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: