Cumhuriyet Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş, “19 Eylül Gaziler Günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan yapılmasında ve devletimizin bekası uğruna canlarını feda edenlerin gurur ve şerefle anıldığı gündür” ifadelerini kullandı.
Programın ardından Vali Mehmet Fatih Çiçekli ve beraberindeki heyet, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Şehit Yakınları Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Törene Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Garnizon Komutanı Gazi Personel Kıdemli Albay Ümit Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: