Karaman'da Polis Haftası Kutlandı
Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176 ıncı yılı kutlamaları kapsamında Vali Mehmet Alpaslan Işık, farklı birimlerde görevi başındaki polisleri ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladı.
Yayınlanma :
11.04.2021 22:26
Güncelleme :
11.04.2021 22:26


Kutlamalar kapsamında Cumhuriyet parkındaki Atatürk anıtına İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünce çelenklerin sunulmasının ardından Vali Işık, Konya yolu ve Mut yolunda bulunan uygulama noktalarını ziyaret ederek uygulama noktalarında görev yapan emniyet mensuplarının polis haftasını tebrik etti.
Ardından İl Emniyet Müdürlüğü binasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek bir süre sohbet ettiği emniyet mensuplarının polis haftasını tebrik eden Vali Işık, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, milletimizin huzur ve asayişini temin etmek için büyük çaba gösteren, suçluları adalete teslim etmek amacıyla, canla başla çalışan tüm emniyet mensuplarımızın ve sizlerin “Polis Haftası’nı” kutluyorum diyerek kolaylıklar diledi.
10 Nisan 2021 Cumartesi günü Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Engin Öztürk eşlik etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: