Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan talihsiz kazada, kamyonetin kasa kapağına elini kaptıran 66 yaşındaki bir vatandaş ağır yaralandı.
Olay, öğleden sonra saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Sarıpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Remzi D., kamyonetine yükleme yaptığı esnada henüz bilinmeyen bir nedenle kasa kapağının aniden kapanması sonucu sağ elini sıkıştırdı. Şiddetli darbenin etkisiyle yaşlı adamın işaret parmağı koptu.
Kazayı gören yakınlarının yardımıyla özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralıya burada ilk müdahale yapıldı. Durumunun ciddi olması nedeniyle Remzi D., daha sonra ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, olayın kesin nedeni yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: