Karaman'da Kalp nakli bekleyen ve 4 yıl önce Cihaz takılmaması halinde hayatını kaybedecek olan 41 yaşındaki Kemal ÇELEBİ için uygun kalp bulunamadığı için hayatını kaybetti.
Yaklaşık 7 yıldır kalp hastası olan Kemal Çelebi'ye (41) 4 yıl önce takılan yapay kalp ile omzundaki cihaz ile hayatını devam ettiriyordu, daha fazla dayanamayarak yaşamını kaybetti.
Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Çelebi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde kendisine kalp destek cihazı takılan aynı hastanede yaşamını kaybetti.
Merhuma Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: