Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil; şehrin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve kamu kurumlarıyla istişarelerine devam ediyor. Üniversite Merkez Kütüphanesi Fütüvvet Salonu2nda Rektör Karahocagil, STK ve kamu kurum temsilcileri ile bir araya geldi. Görüşmeye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş ile Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, çok sayıda STK temsilcisi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Görüşme esnasında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil; Kırşehir'in sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve toplumsal projelerde üniversite ile iş birliğinin önemli olduğuna dikkat çekerek üniversitenin paydaşlığında STK'ların da şehrin kalkınması adına sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katkı sağlaması gerektiğini belirtti.
KAEÜ, Kırşehir'de STK işbirliğini sürdürüyor
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil; şehrin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve kamu kurumlarıyla istişarelerine devam ediyor.
Yayınlanma :
31.10.2024 12:14
Güncelleme :
31.10.2024 12:15


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: