Nevşehir'de gençler, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nedeniyle Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret ederek "Kahve bizden sohbet sizden" dediler. Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) iş birliğinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinliği çerçevesinde yaşlı bakım programı öğrencileri ile keyifli bir sohbet saati düzenlendi. Etkinliğe Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk, NEVÜ SHMYO Müdür Yardımcısı Kevser Çağla Gurlaş ve yaşlı bakımı programı öğrencileri katıldı. Yaşlı bakımı programı öğrencileri günün anısına yaşlılara çiçek verirken, etkinlik çerçevesinde NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kongre Merkezinde müze gezisi, sohbet ve müzik eşliğinde eğlenceli paylaşımlar yapıldı. Hazırlanan program çerçevesinde bir araya gelen gençler ve yaşlılar kahve içerek sohbet etti.
Gençler yaşlılarla buluştu
Nevşehir'de gençler, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nedeniyle Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret ederek "Kahve bizden sohbet sizden" dediler.
Yayınlanma :
02.10.2024 14:22
Güncelleme :
02.10.2024 14:22


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: