Antalya’da bir kadın, psikolojik sorunlarının etkisiyle içerisinde annesi ve oğlunun da bulunduğu evi yakmak istedi. Olay, dün gece saat 23.30 civarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'nde meydana geldi. 32 yaşındaki D.A., evin içine benzin dökerek yangın çıkarmaya teşebbüs etti.
Durumu fark eden annesi ve komşuları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Polis ekiplerinin çabaları sonucunda kadın, ikna edilerek evden çıkarıldı ve hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa bindirildi. Ancak bu sırada, yanında bulunan bir polis memuruna yönelik tehditler savurdu. "Şu silahı çek önümden. 7,65 hastasıyım ben, aldım mı sıkıveririm" dedi.
Kadın hastaneye götürülürken, annesi ve oğlu da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: