Konya'nın Karatay ilçesinde bir sitede bulunan dairenin çocuk odasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının, prizde unutulan bir şarj aletinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.
Yangın, saat 17.00 sıralarında Hacıveyiszade Mahallesi Ayşe Pınar Sokak'taki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, anne ve iki çocuğu evdeyken, çocuk odasından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden anne, çocuklarını alarak hemen evi boşalttı ve durumu yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. İlk belirlemelere göre, yangının prizde unutulan bir şarj aletinden çıktığı değerlendiriliyor. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: