Aksaray’da Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde yaşanan ilginç bir olayda, seyyar midyeci ve pilavcı arasında çıkan kavga polis müdahalesiyle sona erdi. Olay, pilav üzerindeki tavuk miktarı konusunda anlaşmazlık yaşayan iki esnafın tartışmasıyla başladı.
Edinilen bilgilere göre, midyeci C.Ç. (23) pilavcı M.F.Y.'den (25) pilav aldıktan sonra üzerindeki tavuğun az olduğunu söyleyerek daha fazla tavuk koymasını istedi. Bu talep üzerine iki esnaf arasında tartışma başladı ve kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga, caddede bulunan trafik polislerinin ilk müdahalesine rağmen durdurulamadı ve olay yerine takviye ekipler çağrıldı.
Polis ekipleri ve bekçiler, kavgayı ayırmaya çalışırken, taraflar polise direnmeye devam etti. Bunun üzerine polis, biber gazı kullanarak müdahale etti. Biber gazının etkisiyle kavga sona ererken, midyeci C.Ç. bu kez polislere bağırmaya başladı. Gözlerine biber gazı sıkılan C.Ç., "Kaybol ya" diyerek polislere tepki gösterdi ve onları azarladı.
Olay yerine çağrılan ambulans, midyeci C.Ç.'nin gözlerine müdahale etti. Ancak, tedavi sonrası da sakinleşmeyen C.Ç., pilavcının tezgahına ve sandalyelerine tekme atarak zarar vermeye devam etti. Polislerin tüm müdahalelerine rağmen sakinleşmeyen midyeci, en sonunda "Tak kelepçeyi" diyerek kollarını uzattı. Polisler tarafından ters kelepçe ile gözaltına alınan midyeci C.Ç., polis aracına bindirildi ve olay yerine huzur sağlandı.
Hem midyeci hem de pilavcı ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürüldü ve olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: