Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bereketine hepimiz şahit oluyoruz" dediği Bizim Meram Buluşmaları'na hız kesmeden devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Buluşmaları" adı altında başlattığı mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Meram'ın Hasanşeyh, İnlice, Yatağan, Sağlık, Kızılören ve Sefaköy Mahallelerini ziyaret eden Başkan Mustafa Kavuş, hemşehrileriyle mahallelerine yapılan yatırımlar ve talepleriyle ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Kavuş'un ziyaretlerine AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve gittiği mahallelerin muhtarları da eşlik etti. "Bulduğum her boşluğu hemşehrilerimle bir araya gelerek değerlendiriyorum" Gittiği her mahallede hemşehrileriyle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ziyaretlerinin fazlasıyla bereketli geçtiğinin altını çizdi. Bu bereketten Meram'ın, Meram Belediyesinin ve tüm hemşehrilerinin nasibini aldığına vurgu yapan Başkan Kavuş, "Gittiğimiz her mahallede hemşehrilerimizi dinledik, sorularını yanıtladık, yapılan çalışmaları değerlendirdik. İnsan görmediğini sevmiyor, sevdiğini de görmek istiyor. Sürekli hemşehrilerimle buluşup bir araya geliyorum. Çok fazla vaktim yoksa bile her boşluk anımda, yakınımızdaki esnafları ziyaret ediyor, parklarda oturan hemşehrilerimle, camiye giden büyüklerimizle, parkta oyun oynayan çocuklarla bir araya geliyorum. Bu ziyaretlerin bereketine birebir şahit olduğumuz ve hemşehrilerimizin duyduğu memnuniyeti yakından bildiğimiz için ziyaretlerime ara vermeden devam edeceğim" diye konuştu. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, yoğun hizmet çalışmalarının arasında dönem dönem mahalle ziyaretleri yapıp vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade etti. Başkan Dolular, "Mahallelerin tüm beklentilerini yakından biliyoruz. Ama bilmediğimiz ya da sizler için önemli olan konuları yine sizlerin ağzınızdan dinlemek ve sizlerle istişare etmek istiyoruz. Bu yönüyle 'Bizim Meram Buluşmaları' hedefine gerçek anlamda ulaşmış bulunuyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 9 Ağustos günü Türkiye tarihinin en büyük organizasyonlarından biri olan İslami Dayanışma Oyunları için Konya'ya gelecek. Böylesi önemli bir programa sizleri de davet ediyorum. Orada hepinizle yeniden buluşmayı diliyorum" dedi. Başkan Kavuş ve Başkan Dolular kısa konuşmalarının ardından gittikleri her mahallede başta muhtarlar olmak üzere buluşmaya katılan vatandaşları dinledi.
Bizim Meram Buluşmaları ile çalışmalara yön veriliyor
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bereketine hepimiz şahit oluyoruz" dediği Bizim Meram Buluşmaları'na hız kesmeden devam ediyor.
Yayınlanma :
03.08.2022 13:59
Güncelleme :
03.08.2022 13:59


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: