Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile oynanacağı maç için Sivas'a geldi.-10 derece ölçülen hava sıcaklığında kafileyi, siyah-beyazlı taraftarlar havalimanında çiçeklerle karşıladı. Özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesini burada siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. -10 derece ölçülen hava sıcaklığında meşalelerle karşılanan Beşiktaş kafilesi, daha sonra otobüsle kampa girecekleri otele geçti. Otel önünde bekleyen taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı. Bazı futbolcular ise havalimanından çıkınca soğuktan korunmak için hızla takım otobüsüne yöneldi. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak.
Beşiktaş'a dondurucu soğukta çiçekli karşılama
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile oynanacağı maç için Sivas'a geldi.-10 derece ölçülen hava sıcaklığında kafileyi, siyah-beyazlı taraftarlar havalimanında çiçeklerle karşıladı.
Yayınlanma :
07.02.2025 19:04
Güncelleme :
07.02.2025 19:04


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: