Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanı Yıldıray Durak, Kayseri'de sendika üyesi personellerin heimlich manevrasıyla vatandaşlara yardım etmesi ile ilgili açıklama yaptı. Sendika üyesi personellere vatandaşlara yaptıkları heimlich manevrası ile hayatlarını kurtardıkları için teşekkür ettiklerini söyleyen Başkan Durak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sendikamız Öz Taşıma İş'in örgütlü ve yetkili olduğu Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.'de görev yapan vale personeli üyemiz Emre Aysel, mesai saati içinde görevi esnasında boğazına şeker kaçan bir vatandaşa 'Heimlich manevrası' yöntemiyle müdahale etmesi sonucu söz konusu vatandaşın boğulmasını engellemiştir. Geçtiğimiz günlerde ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.'de görev yapan otobüs şoförü üyemiz İzzet Şanlı, kullandığı araç seyir halinde iken trafikte boğazının tıkanması sonucu rahatsızlanan vatandaşa aynı yöntem ile müdahale ederek hayati tehlikesini engellemiştir. Sendikamız üyesi bu iki arkadaşımıza yaptıkları fedakarlık ve gösterdikleri insani merhamet ve sorumluluktan dolayı Öz Taşıma İş ailesi adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a, Belediye çalışanlarının mesleki donanımları ve ilkyardım eğitimlerine verdiği önem ve gösterdiği duyarlılıktan dolayı Öz Taşıma İş Sendikası olarak teşekkür ediyoruz. Tüm Büyükşehir Yöneticilerine ve Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim kademesine de şükranlarımızı sunuyoruz. Öz Taşıma İş Sendikası olarak işveren-sendika diyalog ve işbirliğine güzel bir örnek olarak daima hatırlanacak kalıcı uygulamalara imza atmaya devam edeceğiz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına gösterdiği bu tutum ve önceliklerinin diğer Belediyelere de örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. Kayserimizin üretim, ihracat, istihdam ve sendikal örgütlenmede aldığı mesafenin daha da ilerleyeceğine inanıyor, saygılarımızı sunuyoruz."
Başkan Durak: "Üyelerimizin yaşamı bizim için hayati önemdedir"
Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanı Yıldıray Durak, Kayseri'de sendika üyesi personellerin heimlich manevrasıyla vatandaşlara yardım etmesi ile ilgili açıklama yaptı.
Yayınlanma :
14.01.2025 20:11
Güncelleme :
14.01.2025 20:11


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: