Aksaray'ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 10. Bulvarı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kazada aracın sürücüsü yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne taşıdı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil, çevredeki vatandaşları korkuttu.
Kazaya şahit olan vatandaşlar, hızla olay yerine gelen sağlık ekiplerine ve polise yardımcı oldu. Olay yerindeki müdahalelerin ardından yaralı sürücü, tedavi altına alınmak üzere hastaneye sevk edildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve kazanın neden meydana geldiğini belirlemeye çalıştıklarını açıkladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: