Sırbistan'da gerçekleştirilen ISF U15 Gymnasiade yarışlarına katılan Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu Ahmet Çınar Bakkal, elde ettiği derece ile gümüş madalya kazandı. ISF U15 Gymnasiade yarışları, 4-14 Nisan tarihleri arasında Sırbistan'ın Zlatibor kentinde düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından genç sporcuların katıldığı organizasyonda, 4 para spor branşı da dahil olmak üzere toplam 25 farklı spor dalında müsabakalar düzenlendi. Bu büyük organizasyona Eskişehir'den katılan Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu S9 para yüzücüsü 11 yaşındaki Ahmet Çınar Bakkal, 50 metre sırtüstü yarışında 36,68 derecelik yarışı ile gümüş madalyanın sahibi oldu. Elde ettiği dereceyle adını tarihe yazdıran Ahmet Çınar Bakkal, Eskişehir'in ve Türkiye'nin gururu oldu. Ahmet Çınar Bakkal ve Antrenörü Mehmet Bayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye kendilerine her zaman destek olduğu için teşekkür etti.
Ahmet Çınar Bakkal yüzme yarışında gümüş madalya sahibi oldu
Sırbistan'da gerçekleştirilen ISF U15 Gymnasiade yarışlarına katılan Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu Ahmet Çınar Bakkal, elde ettiği derece ile gümüş madalya kazandı.
Yayınlanma :
09.04.2025 13:41
Güncelleme :
09.04.2025 13:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: