Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 4 Temmuz'da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi. MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Temmuz 2024 tarihinde, icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 19 Temmuz 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."
Abdullah Cem Demirkan şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 4 Temmuz'da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.
Yayınlanma :
20.07.2024 09:33
Güncelleme :
20.07.2024 09:34


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: