Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkan ve kendisinden 150 saattir haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Mihalıççık ilçesinde 1 Mayıs sabahı hayvanlarını otlatmak için evinden çıkan 75 yaşındaki Arife Sasa'dan bir daha haber alınamadı. Yakınlarının durumu yetkililere bildirmesiyle başlatılan arama kurtarma çalışmaları, yaklaşık 150 saattir aralıksız devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK), çalışmaların başladığı ilk saatlerden itibaren bölgede yerini aldı. Odunpazarı Belediyesi tarafından arama kurtarma bölgesinde sıcak ikram çadırı kurulurken OBAK ekibi 102 personel ve 4 araçla bölgede desteğini sürdürüyor. Arama kurtarma çalışmalarında görev alan OBAK'ın yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Mihalıççık ilçesi Büyüksasa Mahallesi'nde kaybolan 75 yaşındaki kadını arama çalışmaları, diğer arama kurtarma ekipleri ile birlikte koordineli olarak devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.
75 yaşındaki kayıp kadından 150 saattir haber alınamıyor
Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkan ve kendisinden 150 saattir haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Yayınlanma :
07.05.2024 18:18
Güncelleme :
07.05.2024 18:18


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: