23 Nisan için hazırladıkları koreografiyi online olarak sundu
Karaman'ın Ermenek ilçesinde, jimnastik eğitimi alan öğrenciler hocalarıyla birlikte 23 Nisan için hazırladıkları koreografiyi online olarak sundu.
Yayınlanma :
23.04.2020 18:12
Güncelleme :
23.04.2020 18:12


Bu gösteri için yaklaşık 20 gündür hazırlandıklarını ifade eden spor yöneticisi ve antrenörü Zeynep Bozcu, "19 çocuğumuz ile yaklaşık 20 gündür gün içinde bir kaç kere tek tek görüntü arama ile hareketleri öğretip sonrasında grup halinde aramalar ile koreografiyi oluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yılında maalesef yaşamış olduğumuz Korona virüs sebebiyle meydanlarda kutlayamıyoruz. Jimnastik çalıştığımız çocuklarımın her birine özel birer minik koreografi hazırladım ve bunları canlı derslerle bağlanarak onlara öğrettim. Uzun emekler sonunda güzel bir gösteri ortaya çıkardılar ve biz bunu bir video haline getirdik. Yani şunu diyoruz hayat eve sığar. Bayramınız kutlu olsun çocuklar'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: