Aksaray'da yağma suçundan aranan ve hakkında 18 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgiye göre, aranan şahıslara yönelik çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri yağma suçundan aranması olan ve hakkında 18 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. isimli şahsı Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonla Ortaköy ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma: 31 Ocak 2025 - 20:45
Güncelleme: 31 Ocak 2025 - 20:45
Yağma suçundan aranan şahıs yakalandı
Aksaray'da yağma suçundan aranan ve hakkında 18 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.
ASAYİŞ
31 Ocak 2025 - 20:45
Güncelleme: 31 Ocak 2025 - 20:45
EDİTÖR

2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir