Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Necati Dikici (58) yaralandı. Dikici'nin evinden ekmek almak için çıktığı sırada yaşanan bu saldırı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay anında, ilçede kahvehane işleten Dikici, parkın yanında bir köpeğin saldırısına uğradı. Bu saldırının ardından çevredeki diğer köpeklerin de saldırıya katılmasıyla birlikte yaklaşık 10 köpeğin arasında kalan Dikici, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan Dikici'nin vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar oluştu.
Gazetecilere konuşan Necati Dikici, "Ekmek almaya gidiyordum. Parkın yanında bir köpek saldırdı. Bir tanesi saldırdıktan sonra diğer köpekler de saldırdı. Yere düştüm. Karnımı, kollarımı parçaladılar. Artık sokağa çıkmaya korkuyorum. Haddinden fazla sokak köpeği var burada. Yetkililerden bu konuda çözüm bekliyorum," dedi.
Dikici’nin yeğeni Doğan Karaman ise olayla ilgili olarak, "Dayım fırına ekmek almaya gitmiş. Bir tane köpek saldırmış, ondan sonra 8-10 tane olmuş. Yere yatırıp parçalamışlar, esnaflar kurtarmış. Yetkililerden önlem almasını bekliyoruz. Sokağa çıkamıyoruz. Okula giden çocuklar çok sıkıntı çekiyor. Devlet yetkililerinden rica ediyoruz, bir an önce tedbir alınsın," şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: