Savaş KALAYCI'nın Seçim Sonrası Basın Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisinin Karaman Adayı Savaş KALAYCI Karaman'daki Seçim Yarışını Kazandı. KALAYCI Zafer Kutlamasından Sonra Basına Açıklama Yaparak Karamanlı Vatandaşlara Seslendi

Savaş KALAYCI'nın Seçim Sonrası Basın Açıklaması
banner52

Yerel Seçimle nedeni ile dün Karaman sokaklarında konvoylar ve kutlama sesleri semalara yükseliyordu. Karaman'da uzun zaman sonra Ak Parti'den bayrağı Milliyetçi Hareket Partisi aldı. Karamanlılar Savaş KALAYCI'yı yeni başkanları olarak seçti. Dün akşam saatlerindeki kutlamalardan sonra Savaş KALAYCI basın mensuplarına yaptığı açıklamada;

"Karamanlı hemşerilerime bize güvendikleri için ve destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Hemşehrimlerimizin güvenlerini boşa çıkartmayacağız onları mahçup etmeyeceğiz. Bizlerden temennileri dilekleri adaletsizliği son vermemizi istiyorlar, sonuna kadar adaletli bir yönetim anlayışını hakim kılacağız. Yandaş yoldaş kayırma işine son vereceğiz. Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Emanetleri emanetimiz. Bu şehir hepimizin. Karamanımızı el birliği ile hakettiği yere getireceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 14:19
banner36
YORUM EKLE
YORUMLAR