Eskişehir'de seyir halindeyken otomobille çarpışan ve ağır yaralanan 42 yaşındaki motosiklet sürücüsü tedavi altına alındı. Olay, bugün Büyükdere Mahallesi'nde Kaplanlı ve Ali Çetinkaya caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özgür G. (42) idaresindeki 26 EB 051 plakalı motosiklet ile Arda Can K. (22) yönetimindeki 03 ABK 939 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü Özgür G. yaralandı. İhbar üzeirne olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince müdahale yapılan Özgür G. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ASAYİŞ
Yayınlanma: 27 Aralık 2024 - 08:05
Güncelleme: 27 Aralık 2024 - 08:05
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Eskişehir'de seyir halindeyken otomobille çarpışan ve ağır yaralanan 42 yaşındaki motosiklet sürücüsü tedavi altına alındı.
ASAYİŞ
27 Aralık 2024 - 08:05
Güncelleme: 27 Aralık 2024 - 08:05
EDİTÖR

2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir