Kayseri'nin Develi ilçesinde kar esareti yaşayan besici hayvanlarını yemleyemediğini belirterek yetkililerden yardım istedi. İlçeye bağlı Dereşim Mahallesi'nde besici Fatih Şahin, kar yağışının ardından yolları kapandı. Aracı ve motoru da kar altında kalan Şahin, hayvanlarına yem getirmek için kürekle 500 metre yol açması gerektiğini söyleyerek, belediye yetkililerinden yardım istedi. Mahsur kaldıklarını söyleyen Şahin, "Sayın belediye başkanımız, kar yağdığından dolayı mahsur kaldık. Ben şimdi bu yolu açmak için 500 metre yol açacağım. Hayvanlarımın yemi bitti. Kürekle ben 500 metre yolu nasıl açabilirim? Göründüğü gibi arabam burada mahsur kaldı, motorumuz mahsur kaldı. Hiçbir şey yapacak durumumuz yok. Hayvanlarımızın yemi yok 3-4 gündür. Biz bunu nasıl yapacağız? Buraya gelip biri de açmıyor. Gelen gidiyor. Ben anlamadım bu nasıl iş? 2 binli yıllarda yaşıyoruz ama yaşadığımız çileye, duruma bakın. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.
Köyde mahsur kalan vatandaştan belediyeye çağrı
Kayseri'nin Develi ilçesinde kar esareti yaşayan besici hayvanlarını yemleyemediğini belirterek yetkililerden yardım istedi.
Yayınlanma :
27.11.2024 16:37
Güncelleme :
27.11.2024 16:37


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: