Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. Daha sonra futbolcular taktik çalışması yaptı. İdman, rondo oyun ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar, yarın saat 12.00'de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.
Konyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Yayınlanma :
13.09.2022 21:46
Güncelleme :
13.09.2022 21:46


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: