Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken, 10'a 10 oyun ve koşu çalışması ile sona erdi. Yeni transfer Morten Bjorlo, takımla ilk antrenmanına çıkarken, ilk bölümünü takımla daha sonra da Atletik Performans Antrenörü Serhat Sezgin eşliğinde çalıştı. Antrenmanda Pedrinho yer alırken, Melih İbrahimoğlu ise fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
SPOR
Yayınlanma: 12 Şubat 2025 - 19:12
Güncelleme: 12 Şubat 2025 - 19:12
Konyaspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
SPOR
12 Şubat 2025 - 19:12
Güncelleme: 12 Şubat 2025 - 19:12
EDİTÖR

2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir