Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Develi ilçesinde dağlık arazide uçuruma yuvarlanan bir keçiyi, 2 saat süren başarılı çalışma ile kurtardı. Develi ilçesi Öksüt Mahallesi'nde besici Mustafa Aşır, keçisinin dağlık araziden uçuruma yuvarlanması sonucu itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, gelen ihbar üzerine bölgeye gitti. Uçurumda mahsur kalan keçi, itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışma ile kurtarılarak hayvan sahibi Aşır'a teslim edildi. Ekiplerin, dağlık bölgede zorlu şartlar altında keçiyi kurtarmak için canla, başla mücadelesi amatör kameralara da yansıdı. Çalışmayı heyecanla izleyen besici Aşır, Büyükşehir itfaiye ekiplerine teşekkür ve dua ederek, "Allah devletimize zeval vermesin, hayvan da olsa insan da olsa can candır, devletimiz her zaman burada. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin" dedi. İtfaiye ekipleri de "Her canlı bizim için değerli ve özeldir. Tehlikeye düşmüş her canlının yanındayız" dedi.
GÜNDEM
Yayınlanma: 25 Şubat 2024 - 16:59
Güncelleme: 25 Şubat 2024 - 16:59
İtfaiyeden nefes kesen hayvan kurtarma operasyonu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Develi ilçesinde dağlık arazide uçuruma yuvarlanan bir keçiyi, 2 saat süren başarılı çalışma ile kurtardı.
GÜNDEM
25 Şubat 2024 - 16:59
Güncelleme: 25 Şubat 2024 - 16:59
EDİTÖR
2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir