Kırıkkale'de bir apartmanın zemin katında depolanan hurda kağıtların alev alması sonucu yangın çıktı. Maddi hasarın meydana geldiği olayda, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangın, akşam saatlerinde Hüseyin Kahya Mahallesi 625. Sokak'taki 4 katlı bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, evde depolanan hurda kağıtlar alev aldı. Dumanları fark eden mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri de tedbir amacıyla hazır bekledi. Soğutma çalışmalarından sonra ekipler, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı. Yangında yaralanan kişi olmazken, dairede ise maddi hasar meydana geldi.
Apartman dairesinde depolanan hurda kağıtlar alev aldı
Kırıkkale'de bir apartmanın zemin katında depolanan hurda kağıtların alev alması sonucu yangın çıktı. Maddi hasarın meydana geldiği olayda, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi muhtemel bir faciayı önledi.
Yayınlanma :
08.12.2024 10:44
Güncelleme :
08.12.2024 10:45


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: