AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'nda Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Ahmet Büyükgümüş, görevi Erkan Kandemir'den devraldı. AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Ahmet Büyükgümüş, görevi Erkan Kandemir'den devraldı. Görevi devreden Erkan Kandemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün gerçekleştirdiğimiz 8. Olağan Büyük Kongremizin partimiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün, yaklaşık 7,5 yıl boyunca büyük bir onurla yürüttüğüm Teşkilat Başkanlığı görevimi yine teşkilatlarımızın içinden yetişmiş değerli kardeşim Ahmet Büyükgümüş'e devrediyorum. Bu yolda yürümemize vesile olan, duruşuyla bizlere ilham olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Bu süre zarfında birlikte yol yürüdüğümüz teşkilat başkan yardımcılarımıza, koordinatörlerimize, il, ilçe ve mahalle teşkilatlarımızdaki tüm dava arkadaşlarıma, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza ve 11 milyondan fazla üyemize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
SİYASET
Yayınlanma: 23 Şubat 2025 - 23:02
Güncelleme: 23 Şubat 2025 - 23:02
AK Parti MKYK'da devir teslim
AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'nda Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Ahmet Büyükgümüş, görevi Erkan Kandemir'den devraldı.
SİYASET
23 Şubat 2025 - 23:02
Güncelleme: 23 Şubat 2025 - 23:02
EDİTÖR

2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir