|
Sürücü kursundan örnek uygulama |
|
|
|
Salı, 30 Haziran 2009 |
Karaman’da faaliyet gösteren Sürücü Kursu, Trafiğin yoğun olduğu cadde üzerine“Trafik Kurallarını hatırlatan ve sürücüleri güzel bir dilde uyaran levhalar ”asarak örnek bir uygulamayı başlattı.
Cedit Mahallesinde trafik yoğunluğunun bulunduğu ve Stadyum ile Mut Caddesine geçiş güzergâhında bulunan çift yolda Özmer Sürücü Kursu tarafından her 50 metre aralıklarla sürücüleri uyaran örnek tabela ve levhalar asıldı. Belediyenin yaptığı korkuluklar üzerine asılan uyarı levhalarında; “Sevdiğin kişi de bu yolu kullanıyor, Trafik polisinin değil, kazanın vereceği cezayı düşün, Şoförlerin kıralı, uygular her kuralı. Her trafik kuralı en az bri hayat kadar değerlidir.”gibi buna benzer faydalı ve yerinde sözler kullanıldı.
Çift yol üzerinde, sürücü kursunun uyarı levhalarını gören araç sürücüleri de yazıları okuyabilmek için cadde üzerinde yavaşlarken, trafik kurallarını hatırlatan örnek uygulamayı gören vatandaşlar sürücü kursuna teşekkür etti.
.jpg)
.jpg)
|